O nás

Sme slovenský výrobca, so zameraním na výrobu kvalitných plantážnych čokolád. Našim cieľom je vytvoriť nový zážitok a dokázať, že produkty bez pridaného cukru sa chuťou a kvalitou vyrovnajú svojím menej zdravým konkurentom. Keďže väčšina výrobcov neponúka alternatívy pre ľudí s intoleranciami, rozhodli sme sa vytvoriť produkt pre každého. Najväčšou výhodou našich čokolád je, že si ich môžete bez výčitiek kedykoľvek dopriať.

V čokoládach LASKAO nájdete namiesto bieleho cukru prírodné sladidlá jakon, xylitol a erythritol, takže sú vhodné aj pre diabetikov. Naše čokolády obsahujú 100 % kakaové maslo, namiesto sójového lecitínu používame lecitín slnečnicový, aj keď väčšina našich čokolád neobsahuje lecitín vôbec.  

Čokolády vyrábame metódou BEAN TO BAR tzn. od kakaových bôbov až po tabuľku čokolády. Máme preto pod kontrolou celý výrobný proces - od výberu kakaových bôbov, ich triedenia až po praženie a ich následné spracovávanie. Výberové kakaové bôby, ktoré používame sú v BIO kvalite a dovážame ich z Peru z oblasti Tarapoto a San Martin.

S výrobou čokolád máme bohaté skúsenosti. Jeden z našich majiteľov stál pri zrode už dvoch čokoládovní a  jeho znalosti spolu s našim veľkým nadšením pre zdravú výživu, dopomohli k vytvoreniu nového, zdravšieho produktu. Používanie alternatívnych ingrediencií mení fyzikálne a chemické vlastnosti čokolád, a preto bolo pre nás dôležité upraviť a optimalizovať výrobu tak, aby sme mohli ponúknuť tú najlepšiu kvalitu. Väčšina našich čokolád je vhodná aj pre vegánov. V LASKAO nájdete zdravé, kvalitné a chutné čokoládové produkty, ktoré naši zákazníci milujú. 

 


 

                                          

NATUR CHOCOLATE s.r.o.
Dubíkova 4
949 01 Nitra
Slovenská republika
IČO: 53213548
IČ DPH (DIČ): SK2121312336
Ďalšie informácie
    Textové stránky
    Čeština
    cz
    Slovak
    sk