75 % Horká čokoláda s mandľami
Popis a parametre
75 % Horká čokoláda s mandľami
Horká čokoláda s jemne praženými kalifornskými mandľami vyrobená z kakaových bôbov v kvalite Fino de aroma pôvodom z Peru. Je sladená fínskym brezovým cukrom-xylitolom a jakonom 80 g
Prečo sme sa rozhodli sladiť naše čokolády jakonom a xylitolom?
- je to prírodné sladidlo
- má nižší počet kalórií ako biely cukor
- má nízky glykemický index
- konzumácia potravín obsahujúcich xylitol prispieva k udržaniu mineralizácie zubov
ZLOŽENIE: kakaová hmota, sladidlo xylitol* (18%), jakon, kakaové maslo, pražené mandle (min. 15%). Obsah kakaovej sušiny v čokoláde min. 75 %. Môže obsahovať iné orechy. Obsahuje prírodné cukry. Alergény sú zvýraznené v zložení.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g:
Energetická hodnota / Energia | 2 383 kJ/569 kcal |
Tuky | 43 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 22 g |
Sacharidy | 41 g |
z toho cukry | 2,5 g |
Bielkoviny | 5,6 g |
Soľ | < 0,01 g |
Vyrobené na Slovensku metódou BEAN TO BAR
- Pôvod kakaových bôbov: Peru
- Odroda: TRINITARIO
- Kakaové bôby v kvalite FINO DE AROMA
ParametrePridať do porovnania
Druh čokolády
Horká
Podíl kakaa
75 %
Země původu
Slovensko
75 % Horká čokoláda s mandľami
Naposledy navštívené