75 % Horká čokoláda s mandľami
Popis a parametre
75 % Horká čokoláda s mandľami
Horká čokoláda s jemne praženými kalifornskými mandľami vyrobená z kakaových bôbov v kvalite Fino de aroma pôvodom z Peru. Je sladená fínskym brezovým cukrom-xylitolom a jakonom 80 g
Prečo sme sa rozhodli sladiť naše čokolády jakonom a xylitolom:
- Počet kalórií majú o 40 % nižší ako biely cukor
- majú nízky glykemický index
- obmedzuje tvorbu zubného kazu
ZLOŽENIE: KAKAOVÁ HMOTA*, XYLITOL, JAKON, KAKAOVÉ MASLO, PRAŽENÉ MANDLE (MIN. 15 %). OBSAH KAKAOVEJ SUŠINY V ČOKOLÁDE MIN. 75 %. OBSAHUJE ORECHY. ALERGÉNY: SÚ ZVÝRAZNENÉ V ZLOŽENÍ.
* produkt z ekologického poľnohospodárstva
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g:
Energetická hodnota / Energia | 2 398 kJ / 573 kcal |
Tuky | 43 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 22 g |
Sacharidy | 43 g |
z toho cukry | 9,3 g |
Bielkoviny | 5,6 g |
Soľ | < 0,01 g |
Vyrobené na Slovensku metódou BEAN TO BAR – od kakaových bôbov až po tabuľku čokolády
- Pôvod kakaových bôbov: Peru
- Odroda: TRINITARIO
- Kakaové bôby v kvalite FINO DE AROMA
ParametrePridať do porovnania
Druh čokolády
Horká
Podíl kakaa
75 %
Země původu
Slovensko
75 % Horká čokoláda s mandľami
Naposledy navštívené